NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Vandtæt Bluetooth højtaler Trådløs blå

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr69.00
Discount kr-80.00
Description

Hovedtræk:

At blive brugt som en højttaler til din tablet PC eller computer, når du spiller spil, ser film eller lytter til musik; hvad mere er, med sin vandafvisende funktion (ikke tabe højttaleren i vandet!), kan du nyde håndfri musik og telefonopkald i brusebad, ingen bekymre sig om at bringe eventuelle skader på din telefon. Mini-størrelse, knapper designet og indbygget mikrofon, er det meget bekvemt for dig at bruge i din bil, kan du nyde håndfri telefonopkald og musik i og tilbyde dig en dejlig og behagelig vinkel for at bruge dine enheder. Kompatibilitet for alle enheder, som har bluetooth-funktionen, såsom Tablet PC, Laptop, PSP, TV, Computer etc.

Bemærk: Du må ikke tabe højttaleren i vandet Du kan trykke på telefonopkald to gange på knappen hurtigt for at ringe op til det sidste telefonopkald. 

Design: Cool, sjov, Mini, Multifunktionel, 

Opladningstid: 3 timer varig Tid: 6 timer

Batterikapacitet: 400mAh pakke vægt: 0,117 kg Produkt størrelse

(L x B x H): 8.10 x 8.10 x 5,50 cm

Sådan bruger du:

1. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på højttaleren i cirka 6 sekunder, indtil den røde LED og blå LED blinker alternativt nu højttaleren er klar til parring 2. Tænd din mobiltelefon og aktivere Bluetooth-funktionen 3. Søg efter Bluetooth-enheder, vil "BTS-06" dukker op 4. Par din enhed med "BTS-06", hvis der er behov for password, skriv "0000", så kan du nyde det sjove denne unikke mini-højttaler bringer dig

Pakkens indhold:

1 x højttaler Blå

1 x USB oplader kabel

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.