NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Blå Undervandslys 6x1 watt Led

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr950.00
Discount kr-345.00
Description

 1 Stk 6 * 1w Blå rustfrit stål IP68 Vandtæt LED Marine Underwater Light Boat Yacht lys

VANDTÆT & slagfast: Huset er lavet af 316 rustfrit stål materiale, som har stor anti-ætsende. Skallen overflade er forkromet, at ikke kun lyse glansen, men også yderligere forbedrer korrosionsbestandighed og slid resistance.

og vil ikke påvirke af motor bevægelse, så du kan bruge den, når cruising.

GREAT LIGHTING: 6 høj effekt 1W CREE LED lamper bidrager til den samlede 6W belysning. 180 ° betragtningsvinkel, lysstrøm 90Lm (blå).

GOD varmestråling: Aluminium boliger og titanium legering belagt danne et godt kølesystem at beskytte lyset og udvide tjene tid.

WIDE BRUG RANGE: Du kan bruge lys på mange måder, såsom nat fiskeri, natfiskeri, lys på din bølge når undervejs og skabe god effekt i din båd. Bekvemmelighed: 3 holder er nemme at sætte op.

HØJ KVALITET: Lysene gå gennem shell støbning, polering, galvanisering og andre procedurer. I hver procedure, vi afhente den bedste i den næste runde af behandlingen. VANDTÆT & slagfast: Huset er lavet af 316 rustfrit stål materiale, som har stor anti-ætsende. Skallen overflade er forkromet, at ikke kun lyse glansen, men også yderligere forbedrer korrosionsbestandighed og slid resistance.It vil ikke påvirke af motor bevægelse, så du kan bruge den, når cruising.

Produkt Beskrivelse:
. Overflade montere på agterspejlet på det lavest mulige placering, omkring 3 "over bunden af båden
. Sørg indersiden af agterspejlet er klar
. Belysning enhed leveres med 2M installation PU wire
Lys og ledninger box er adskilt dele til ekstra sikkerhed. lys er dæmpbar.
det er en lav varme udsender lys og er designet til de hårdeste betingelser undersøiske.
Tilføj dette lys til din båd til at forbedre og øge sikkerheden for nat aktiviteter, svømning, lastning og losning aktiviteter, og det fremmer marine skabninger til at svømme mod det det er vandtæt IP68 rating..
Programmer: det kan bruges til yacht skitse belysning, belysning under vandet, swimmingpool belysning, båd indvendige belysning og så videre.
Bemærk: LED undervands lys kan kun drives under vand!

Diameter: 94mm

Dybde: 17mm

Strøm: 12V/Dc

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.