NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv
Producent:
TL Import Danmark
Resultater 1 - 1 ud af 1

EL Artikler

Energimåler til stikkontakt

Pris: kr149.00
Spar:
Aktuel lagerbeholdning

Produktdetaljer

LED el artikler sikre dig den optimale udnyttelse af dit LED lys

I denne kategori vil du kunne finde LED artikler, der enten er forbeholdt LED belysning eller bare gør oplevelsen meget bedre.

LED artikler er enheder, der er specielt udviklet til at få det optimale ud af lyskilder med lavt forbrug. Derfor er der en lang række fordele, du skal have for øje, når du vil skifte dine gamle lyskilder ud med LED.
Som udgangspunkt ligner enhederne de gamle, så du mister ikke noget på det visuelle. Du får bare meget mere glæde ud af dine produkter.
Den udvikling, der har været fra f.eks. den gamle 60 W til en LED 5 W pære, er så stort et spring, at man ikke kan forvente, at et hus der er 20 år gammelt, ikke behøver en opgradering.

Behøver jeg LED artikler for at skifte til LED belysning?

Du kan sagtens montere dine nye LED enheder i de el-installationer og lamper du har i hjemmet nu.

Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på.
Hvis du har en trefor (også kaldet omformer), der levere 12 V, til fx. G4, G9 eller MR16 lyskilder. Her skal du være opmærksom på, at de gamle trefor ofte ikke kan levere under 20 W, og derfor bliver for varm hvis dit samlede forbrug er lavere.
Symptomerne, på en for stor trefor til LED, er typisk blinkende lys og efter kort tid vil en termisk sikring slukke for treforen.
Løsningen er lige for med en kvalitets LED-driver, som du finder her på siden

Har du problemer med at dæmpe LED lyset?

Hvis dit lys ikke dæmpes i en glidende overgang eller begynder at blinke når lyset er dæmpet, er det helt sikkert din lysdæmper, der ikke er kompatibel med et så lavt forbrug som LED yder.
Som med treforen, er problemet, at din lysdæmper ikke kan dæmpe til en spænding under 20 W.
Det er typisk, hvis din lysdæmper er fra før 2014, at du vil møde dette problem.
Løsningen er, enten at tilføje flere lyskilder, eller at skifte til en LED lysdæmper, som du finder her på siden
Du skal ikke have en elektriker-uddannelse for at skifte en stikkontakt, afbryder eller lysdæmper. Du skal blot huske at slukke for strømmen i din el-tavle. Hvis vil du være helt sikker, så afbryd på dit PHFI anlæg.

Det er nemt at tjekke om du kan bruge dine enheder til LED

Alle el artikler er mærket med Watt forbrug og en trefor. Lysdæmper o.l. viser
max og minimum. Hvis du altid holder dig inden for enhedernes Watt-forbrug, kan dine nuværende enheder bruges. Det kan gøres ved at tilføje flere lyskilder for at øge forbruget, eller ved at udskifte den gamle enhed til en LED kompatibel.
Som udgangspunkt, må man selv skifte alt uden for væggen eller el-tavlen, men du kan læse mere her.

Du kan bruge en ganske almindelig lampe til LED

En almindelig bordlampe eller pendel, er som udgangspunkt bare en ledning med fatning uden elektronik. Her kan du naturligvis bare udskifte din lyskilde til LED belysning.
Der hvor du skal være opmærksom, er, hvis din lampe har en trefor til 12 V eller en indbygget lysdæmper.
Disse lamper vil altid være mærket på samme måde, som hvis enheden var ekstern og er derfor de samme ting, du skal være opmærksom på.
Alle lamper hos Nettoled er LED kompatible, men du kan stadig finde lamper på markedet, der ikke er. Det gør typisk lampen en smule dyrere. Derfor er det altid noget du skal undersøge, før du køber en ny lampe.

Hvis dine G4 eller G9 pærer blinker

Det er uden tvivl din trefor eller lysdæmper den er gal med.
Disse typer lyskilder benytter 12 V, og er typisk meget lave i forhold til de kilder der tidligere har været monteret.
Typisk er disse typer i en serie af tre, fem eller flere lamper, og her kan du tjekke problemet ved at udskifte en af dine nye LED pærer, tilbage til en af dine gamle hallogen kilder. Stopper lyset med at blinke, er det afklaret, og du ved det er forbruget der ikke passer til din enhed, altså skal du udskifte enkelte komponenter.
Er du i tvivl om hvilke tiltag der skal gøres, vil vi altid meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning.
Vi har meget erfaring på området, og møder vi et problem vi ikke selv kan løse, har vi adgang til en bred vifte af eksperter.

Der er fordele ved at købe F-mærkede produkter

F-mærkede produkter er produkter, der må monteres direkte i isoleringen.
Mange har fået øje på de populære loftspots, som gør at man ikke skal lave en varmekasse rundt om spottet, for at holde isoleringen væk.
Isolering kan i sig selv ikke brænde, men produkter der ikke er F-mærket, udvikler en varme, der ophober sig i isoleringen, og til sidst udvikler sig til en brandfælde. Derfor er det meget vigtig, at du sikrer dig, at lamper og kabler, der er i kontakt med isoleringen, er mærket til en sådan anvendelse.
Mange brandforsikringer har tager forbehold for forkert anvendelse af el installationer.

Du kan spare penge ved at skifte til LED artikler

De gamle lysdæmpere har for stor en modstand og de gamle trefors jernkerner er alt for dyre at have kørende. Derfor er det ikke kun en udgift at skifte til LED artikler. Der er også en yderlig besparelse som gevinst.
En trefor med jernkerne bruger typisk 3-6 W udelukkende til forbrug, som du ikke får lys ud af.
Det er nemt at skifte sine El artikler til LED enheder og det behøver ikke være så dyrt, når man medregner besparelsen på enheden.
Trefor til lysstofrør kan sløjfes helt, da et LEDrør har indbygget sin egen driver. Dog skal ombygning af elapparater altid udføres af en autoriseret elinstallatør.

Har du brug for hjælp til valg af LED artikler eller andre spørgsmål omhandlende dit nye LED lys?
Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med din LED belysning.
Tlf. 96606061 eller mail.