NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Mi-Light LED Downlight RGB+CCT Rund Indbygget 15w180mm

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr395.00
Discount
Description

Mi-Light IP54 vandtæt 15W RGB + CCT LED downlight FUT069
Produktnavn: 15W RGB + CCT vandtæt LED Downlight

RGB + CCT Downlight LED 15W IP54 er en cirkulær loft-type LED-loftsbelysning, der er baseret på SMD-LED'er med mulighed for at opnå enhver RGB-farve med mulighed for at ændre CCT-farvetemperaturen ved hjælp af en controller.

Loftarmaturdesignet giver øget beskyttelse mod fugtighed på IP54-niveau, som kan bruges i rum, der kræver øget lufttæthed.

Sådanne armaturer vil blive brugt i forskellige typer faciliteter såsom medicinske, kontor-, økonomiske eller industrielle faciliteter.

Designet af downlight LED-armaturet gør det muligt at sætte det i et forberedt hul, f.eks. i en pap-gipsplade.

Model nr .: FUT069

Effekt: 15W

Indgangsspænding: AC100 ~ 240V 50 / 60Hz

Farvetemperatur: 2700K-6500K

Lysstrøm: 1200LM

Lyseffektivitet: 80LM / W.

CRI:> 80

PF:> 0,5

Levetid: 50000 timer

Strålevinkel: 120 °

Kontrolafstand : 30m

IP-hastighed: IP54

HoIe Størrelse: ø175 ~ 180mm

Materiale: Aluminium

 

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.

Indbygningsspot med LED -Varm og diskret belysninf


Er du til kreative lamper med masser af detaljer, hvor selve lyset træder lidt i baggrunden til fordel for det dekorative element? Eller vil du måske hellere, at lyskilden er diskret og lyset netop sætter fokus på andre ting i rummet, fx et maleri i entreen eller et gammelt familiefoto på skænken i stuen. Søger du netop den enkle og diskrete belysning, vil du uden tvivl blive imponeret over de flotte indbygningsspot LED fra NettoLED, som fås i et væld af forskellige størrelser og modeller.

 

 

LED indbygningsspot – passer ind overalt

De små spots kan i form af deres størrelse næsten placeres overalt i boligen. Sæt LED-spots i entreen og lad lyset fungere som orienteringsbelysning eller sæt dem op i loftet i soveværelset, hvor de vil danne en flot stjernehimmel. De billige LED indbygningsspot er også praktiske, når du gerne vil skabe lidt ekstra belysning, hvor pladsen er trang. Eksempelvis i køkkenet under skabene, så du får mere lys på bordpladen eller i vitrineskabet, som fremhæver dit smukke porcelæn. Bor du i en mindre bolig, hvor der er trængt med plads, er LED indbygningsspot også et praktisk element, der skaber den nødvendige belysning på en flot og enkel måde.  

 

Udendørs LED-belysning

De enkle LED-spots egner sig især også som udendørsbelysning. Fx sat ned i træterrassen eller rundt langs huset. De giver en flot dæmpet belysning og sætter ekstra fokus på de omgivelser, som lyses op. Forestil dig en sen eftermiddag, hvor du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Du tænder for den udendørs jacuzzi. Varmen stiger op fra badet i skylignende formationer og forsvinder væk i mørket. De små spots, som er placeret i træterrassen, lyser vejen op hen til spaen og skaber en stemning af wellness og velvære. Ren afslappelse og hyggestemning.

 

Altid klar med professionel vejledning

Vi forhandler de mest populære designklassikere fra blandt andet Daxtor, Flash Light, Fuga, Ikalight, Maxell og Nordlux – hvilken type LED-spot skal du vælge? Hos NettoLED sidder vi altid klar, hvis du har brug for råd og vejledning til at købe de rette indbygningsspot. Der er mange modeller og det kan være svært at overskue, om du har valgt rigtigt i forhold til den ønskede placering i huset. Ring og få en snak med os og du er sikker på, at du finder den bedste LED-løsning.