NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Rustfrit lille stål lampe til indbygning 2,8mm

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr129.00
Discount
Description

Produkt beskrivelse

Produkttype: indbygningslys Vandtæt ip67

 

VARENR

ONK-Q0C01XXX
LED VALGFRI
STRÅLEVINKEL 60,
CCT(k) 3000K hvid
RA 80
SPÆNDING(V) 350mA
EFFEKT(w) 1W
LYSFLUKS(lm) 45LM
Størrelse 28*20 mm
MÆRKE ONIKE
Materiale SS316+KOBBER/AL
IP GRADE IP 67

Hul mål Ø11

Funktioner:

1.Ingen flimren og RF-interfernence, ingen summende støj, øjeblikkelig blød start og lav varme.

2.Høj energieffektiv: Kun 60% strømforbrug af halogenlampe og glødelampe.

3. Rustfrit stål lamper krop er holdbart.

4.High power LED under jorden lampe er vandtæt fremragende ydeevne, høj temperatur modstand.

5. Elegant chik stil, korrosionsbestandig.

6. Farve tilgængelig varm hvid,

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.

Indbygningsspot med LED -Varm og diskret belysninf


Er du til kreative lamper med masser af detaljer, hvor selve lyset træder lidt i baggrunden til fordel for det dekorative element? Eller vil du måske hellere, at lyskilden er diskret og lyset netop sætter fokus på andre ting i rummet, fx et maleri i entreen eller et gammelt familiefoto på skænken i stuen. Søger du netop den enkle og diskrete belysning, vil du uden tvivl blive imponeret over de flotte indbygningsspot LED fra NettoLED, som fås i et væld af forskellige størrelser og modeller.

 

 

LED indbygningsspot – passer ind overalt

De små spots kan i form af deres størrelse næsten placeres overalt i boligen. Sæt LED-spots i entreen og lad lyset fungere som orienteringsbelysning eller sæt dem op i loftet i soveværelset, hvor de vil danne en flot stjernehimmel. De billige LED indbygningsspot er også praktiske, når du gerne vil skabe lidt ekstra belysning, hvor pladsen er trang. Eksempelvis i køkkenet under skabene, så du får mere lys på bordpladen eller i vitrineskabet, som fremhæver dit smukke porcelæn. Bor du i en mindre bolig, hvor der er trængt med plads, er LED indbygningsspot også et praktisk element, der skaber den nødvendige belysning på en flot og enkel måde.  

 

Udendørs LED-belysning

De enkle LED-spots egner sig især også som udendørsbelysning. Fx sat ned i træterrassen eller rundt langs huset. De giver en flot dæmpet belysning og sætter ekstra fokus på de omgivelser, som lyses op. Forestil dig en sen eftermiddag, hvor du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Du tænder for den udendørs jacuzzi. Varmen stiger op fra badet i skylignende formationer og forsvinder væk i mørket. De små spots, som er placeret i træterrassen, lyser vejen op hen til spaen og skaber en stemning af wellness og velvære. Ren afslappelse og hyggestemning.

 

Altid klar med professionel vejledning

Vi forhandler de mest populære designklassikere fra blandt andet Daxtor, Flash Light, Fuga, Ikalight, Maxell og Nordlux – hvilken type LED-spot skal du vælge? Hos NettoLED sidder vi altid klar, hvis du har brug for råd og vejledning til at købe de rette indbygningsspot. Der er mange modeller og det kan være svært at overskue, om du har valgt rigtigt i forhold til den ønskede placering i huset. Ring og få en snak med os og du er sikker på, at du finder den bedste LED-løsning.