NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Mi-Light 15W RGB + CCT Vægmonteret undervandslys IP68 Pool lys

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr995.00
Discount
Description

Mi-Light 15W RGB + CCT Vægmonteret undervandslys IP68 Pool lys

Kan styres via Google voice / Wifi eller fjenbetjening samt man kan monter kontakter for at styre det.

MiBoxer 15W RGB + CCT vægmonteret undervandslys UW01
Produktnavn: 15W RGB + CCT vægmonteret undervandslys (LoRa 433MHz)

Effekt: 15W

Indgangsspænding: AC12V / DC12 ~ 24V

Arbejdstemperatur: -20 ~ 45 ℃

RF: 433 MHz

Modulationsmetode: LoRa spredt spektrum

Kontrolafstand: 50m (Lamper til 0,5m under vandet)

Farvetemperatur: 2700K ~ 6500K

Lysstrøm: 1100LM

Lyseffektivitet: 72LM / W.

CRI:> 80

Levetid: 50000 timer

Strålevinkel: 160 °

IP-hastighed: IP68

Husmateriale: 316 rustfrit stål + pc

UW01 vægmonteret undervandslampe er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.

For at sikre den højeste tæthed blev der anvendt silikongummi til forsegling, og elektronikken blev desuden anbragt i en harpiksmasse for at sikre dens største vandmodstand.

Undervandslampen har en tæthedsklasse IP68.

Lampen bruger et langtrækkende trådløst kommunikationssystem (LoRa 433MHz), vi kan trådløst styre enhedens driftsparametre såsom at ændre farver, farvetemperatur, lysstyrke og mætning selv i en dybde på 0,5 m under vand, på overfladen er rækkevidden 2 km. Produktet kan bruges i svømmehaller, damme, sprøjt springvand osv.

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.

Fra praktisk til æstetisk belysning

Er du klar over, hvor meget udendørs lamper kan gøre for din bolig? Ud over at være praktiske, sådan at du nemt kan orientere dig i mørket, kan de udendørslamper også iscenesætte dit hus på en langt mere æstetisk måde end i det naturlige dagslys. Placer fx lamperne langs huset, så de fremhæver de rå ydermure eller rundt i haven, så du fra din stue kan nyde din have selv i mørke. Med de mange forskellige typer udendørs belysning lige fra små enkle spots langs huset til væglamper med finurlige detaljer kan du kreere det set-up, der præsenterer dit hus helt unikt. Lamperne hører ikke længere kun til i den indendørs indretning, men bliver i høj grad også brugt til at virkeliggøre den personlige stil udvendigt.

NettoLED fører et udvalg af forskellige designs, så du helt sikkert finder den udendørs væglampe, som fremhæver lige præcis dit hus på den helt rigtige måde. Den udendørs belysning er dekorativ, praktisk og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem.

Nyd dit hjem både, når der er lyst og mørkt – vælg billige udendørslamper fra NettoLED!

 

Miljøbevidst – vælg LED

I stigende grad bliver de danske forbrugere mere og mere miljøbevidste, og derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af LED-udebelysning. Lamperne findes i mange forskellige modeller – til montering på vægge, udhæng og stolper, indbyggede, stående og liggende. Har du brug for vejledning i forhold til, hvilken model der ville passe bedst i jeres indkørsel eller ved huset, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på tilfredse kunder og derfor gør vi vores bedste for at give en professionel og nærværende service. Fang os på telefon 96 60 60 61.