NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

MiBoxer 25W RGB CCT WiFi 2100lumen

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr845.00
Discount
Description

MiBoxer 25W RGB CCT WiFi  MI-Light M/Spyd 240V

Produktparametre
Produktnavn: 25W RGB + CCT Smart LED Havelampe
Model nr .: FUTC05
Spænding: 100-240V ~ 50 / 60Hz
Nominel strøm: 0.42A
Effekt: 25W
PF:> 0,5
Arbejdstemperatur: -20 ~ 45 ° C
Farvetemperatur: 2700K ~ 6500K
CRI:> 80
Lysstrøm: 2100LM
Lyseffektivitet: 85LM / W.
Levetid: 50000 timer
Strålevinkel: 15 °
Belysningsafstand:> 15m
IP-hastighed: IP66
RF: 2,4 GHz
Kontrolafstand: 30m

Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.

Fra praktisk til æstetisk belysning

Er du klar over, hvor meget udendørs lamper kan gøre for din bolig? Ud over at være praktiske, sådan at du nemt kan orientere dig i mørket, kan de udendørslamper også iscenesætte dit hus på en langt mere æstetisk måde end i det naturlige dagslys. Placer fx lamperne langs huset, så de fremhæver de rå ydermure eller rundt i haven, så du fra din stue kan nyde din have selv i mørke. Med de mange forskellige typer udendørs belysning lige fra små enkle spots langs huset til væglamper med finurlige detaljer kan du kreere det set-up, der præsenterer dit hus helt unikt. Lamperne hører ikke længere kun til i den indendørs indretning, men bliver i høj grad også brugt til at virkeliggøre den personlige stil udvendigt.

NettoLED fører et udvalg af forskellige designs, så du helt sikkert finder den udendørs væglampe, som fremhæver lige præcis dit hus på den helt rigtige måde. Den udendørs belysning er dekorativ, praktisk og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem.

Nyd dit hjem både, når der er lyst og mørkt – vælg billige udendørslamper fra NettoLED!

 

Miljøbevidst – vælg LED

I stigende grad bliver de danske forbrugere mere og mere miljøbevidste, og derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af LED-udebelysning. Lamperne findes i mange forskellige modeller – til montering på vægge, udhæng og stolper, indbyggede, stående og liggende. Har du brug for vejledning i forhold til, hvilken model der ville passe bedst i jeres indkørsel eller ved huset, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på tilfredse kunder og derfor gør vi vores bedste for at give en professionel og nærværende service. Fang os på telefon 96 60 60 61.