NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Mi-Light MILIGHT LED Havespot RGBWW / RGB+CCT 6w ip66

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr219.00
Discount
Description

MILIGHT LED Havespot 6W RGBWW / RGB+CCT

Hvad er en havespot LED / jordspot LED RGBWW?

Med LED havespots RGBWW kan alle farver og hvidnuancer indstilles. Det er også muligt at dæmpe lyset og tilpasse farveintensiteten. Ved hjælp af det medleverede jordspyd kan en LED udendørsspot nemt sættes fast i jorden. Jordspotten kan herefter let flyttes til en anden del af haven, hvis du ønsker det. Vil du ikke have spots i jorden? Det er også nemt at installere en spot på hård undergrund ved hjælp af bøjlen, som sidder fast på jordspotten.

LED havespottet har en IP66 beskyttelsesværdi, som gør at de kan modstå regn. Hylsteret er lavet af aluminium og har farven sort. LED havespots er ideelle til at belyse for eksempel planter eller din terrasse. Disse havespots har en styrke på 6 Watt. Den maksimale rækkevidde er 10 meter.

Fordele jordspot LED

Den største fordel ved disse LED havespots er, at de er særdeles energibesparende. Derfor kan du lade dine LED havespots være tændt længe, uden at du kommer til at stå med en høj energiregning. Det er fordi, at næsten al energi bliver omsat i lys, og ikke i varme. Det var tilfældet ved gammeldags belysning, som gløde- og halogenlamper. Derfor brugte disse lamper al for meget unødvendig energi. LED havespots kan holde meget længe, så du behøver ikke at erstatte dem så hurtigt. Du sparer derfor også på både vedligeholdelses- og genanskaffelsesomkostninger.

Pakken indeholder:

1x LED havespot RGBWW / RGB+CCT i 6w

Bemærk! For at bruge vores RGB+CCT havespot har du brug for en RGB+CCT-fjernbetjening, -vægbetjening eller et Wi-Fi-modul. Disse dele skal bestilles separat.

Fra praktisk til æstetisk belysning

Er du klar over, hvor meget udendørs lamper kan gøre for din bolig? Ud over at være praktiske, sådan at du nemt kan orientere dig i mørket, kan de udendørslamper også iscenesætte dit hus på en langt mere æstetisk måde end i det naturlige dagslys. Placer fx lamperne langs huset, så de fremhæver de rå ydermure eller rundt i haven, så du fra din stue kan nyde din have selv i mørke. Med de mange forskellige typer udendørs belysning lige fra små enkle spots langs huset til væglamper med finurlige detaljer kan du kreere det set-up, der præsenterer dit hus helt unikt. Lamperne hører ikke længere kun til i den indendørs indretning, men bliver i høj grad også brugt til at virkeliggøre den personlige stil udvendigt.

NettoLED fører et udvalg af forskellige designs, så du helt sikkert finder den udendørs væglampe, som fremhæver lige præcis dit hus på den helt rigtige måde. Den udendørs belysning er dekorativ, praktisk og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem.

Nyd dit hjem både, når der er lyst og mørkt – vælg billige udendørslamper fra NettoLED!

 

Miljøbevidst – vælg LED

I stigende grad bliver de danske forbrugere mere og mere miljøbevidste, og derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af LED-udebelysning. Lamperne findes i mange forskellige modeller – til montering på vægge, udhæng og stolper, indbyggede, stående og liggende. Har du brug for vejledning i forhold til, hvilken model der ville passe bedst i jeres indkørsel eller ved huset, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på tilfredse kunder og derfor gør vi vores bedste for at give en professionel og nærværende service. Fang os på telefon 96 60 60 61.