NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

LED pærer - Spar penge på elregningen

LED pærer er energibesparende og har ligeledes en lang holdbarhed. To rigtig gode grunde til at investere i LED belysning til dit hjem. Skift derfor dine gamle pærer ud med LED pærer, og spar mange penge på din elregning.

Stort udvalg af energirigtig pærer til billige penge

Vi har et stort udvalg af energibesparende belysning til hjemmet, herunder billige LED pærer, rør, strips m.m. Vi har sørget for, at du til enhver tid kan handle kvalitetsbelysning til billige priser på nettoled.dk. Gå på opdagelse i vores sortiment og find markedets bedste LED pærer i vores webshop.

I udvalget finder du, ud over billige LED pærer, bl.a. også LED rør og diverse LED artikler.
Det kan være alt fra, hundehalsbånd med LED lys, lygter, transformere, og ikke mindst 12 genopladelige fyrfadslys med ladestation til kun 349 kr.
Har vi ikke den LED pære, som du søger? Så send en mail til os, og vi vil forsøge at skaffe den hjem til dig så hurtigt som muligt.
Søger du svar på et spørgsmål vedr. LED belysning?

Find svar og brugbar information på vores webside
Her kan du f.eks. læse, hvad LED helt præcist er, og ligeledes hvad lumen er.

Gå ikke glip af de gode tilbud på LED pærer

Hvis du er på Facebook, så kan du følge nettoled.dk her.
Vi sørger for, at du via vores facebookside, bliver opdateret omkring vores mange gode tilbud, og udsalgspriser på udvalgte produkter i webshoppen.
Ligeledes, kan du med stor fordel, tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor i vi sender informationer omkring tilbud, udsalg, nye produkter m.m - direkte til din mail
Gratis fragt på vores LED pærer

Gratis fragt på vores LED pærer
Hos nettoled.dk tilbyder vi dig gratis fragt ved køb over 500 kr. – shop derfor den bedste belysning til dit hjem i dag, og vi sender varerne uden fragtomkostninger. Så bare shop løs.

Fakta om Led pærer

Belysning

Belysning er et af de vigtigste punkter, når du skal ud at handle LED belysning. Du skal kigge efter ordet farvegengivelse også kaldet Ra-værdi eller CRI-værdi,
jo højere værdi en LED pærer har, jo tættere kommer du på dagslys. Når du skal handle LED pærer eller andet LED belysning, skal du gå efter en Ra-værdi (CRi) på mellem 80 og 90, da dette vil give den bedste naturlig farvegengivelse - også kaldet dagslys.
Du kan komme helt op på en Ra-værdi (CRi) på 100, som er præcist det samme som dagslys.
Vi hos nettoled.dk anbefaler at gå efter en Ra-værdi på 80-90.

Farvetemperatur (Kelvin)

Når du handler LED pærer kommer du ud for at der kan stå Kelvin (K) på ens nyindkøbte produkt.
Når du går ind og snakker Kelvin, er det pærens farvetemperatur. En LED pærers farvetemperatur går fra en skala fra 0 til 10.000 K. Det betyder, at jo lavere tal du har på dit produkt, jo varmere lys vil du få.
Her hos nettoled.dk vil vi anbefale en farvetemperatur (Kelvin) på 2700-3300, som hedder varmt hvid og er den farve, som ligger tættest på den gamle, kendte glødepære.

Varm hvid - 2700 - 3300 K (anbefalet skala)
Neutral hvid - 3300 - 5000 K
Kold hvid - 5000 Over K

Se Kelvinskalaen her

Watt eller lumen

Som forbruger i dag, skal du ikke længere kun have Watt forbruget i tankerne når du handler belysning, nu gælder der en ny term - nemlig lumen. Efter 2012 begyndte man den store udfasning af glødepærerne, så før, da man bare hentede sin 30 W pære og brugte den, skal du i dag gå efter lumen. Selvfølgelig skal du ikke glemme Watt da det er ens forbrug, som du kan måle ud fra det. Du kan udskifte din gamle 30 W glødepære ud med en 3 W eller 5 W LED pære og dermed drastisk nedsætte forbruget.

Lumen

Der er udviklet en skala over Watt værdi vs lumen værdi. F.eks. svarer en 40 W glødepære til en 470 lumen LED pære.
Hos nettoled.dk anbefaler vi, at du holder øje med Watt forbruget på LED pæren da lumen kan svinge fra produkt til produkt. Så husk at sammenligne Watt med lumen.

Levetid

Når du skal ud og handle ind i LED verdenen, kommer man nu også ud for et udtryk som levetid. Dette betyder pærens forventet levetid i timer, denne tid kan svinge lige fra 10.00050.000 timer.
Pærernes levetid hos nettoled.dk ligger på 30.000 timer. Man kan også sige det lidt mere firkantet: en LED pære lever imellem 10-20 år ved normalt forbrug på ca. 3 timer tændingstid dagligt.
Når du vælger at bruge en LED pære udenfor, med skiftende temperaturer, nedsætter du levetiden på pæren væsentligt.

Kontrol punkter

1. Ra-værdi (Cri) på 80-90
2. Kelvin på 27003300 (altså varmt hvid)
3. Jo højre lumen, jo højre Watt forbrug. Normalt kan man udskifte en 30 W pære med en 3 W LED pære.

Spørgsmål fra kunder

Kan jeg bruge LED i mine nuværende lamper?
Du kan bruge LED i alle 230 V lamper. Når vi kommer ned i 12 V, kan vi være udsat for, at du skal udskifte din strømforsyning, med en LED strømforsyning som denne.

Skal pæren varme op, før der er fuld belysning?
En LED pære tænder i det samme sekund, som du trykker på kontakten. Der er ingen ventetid overhovedet, som i de kendte sparepærer. Her kan der tit være en del ventetid på, at den kommer i gang. Da LED er et elektronisk lys, kommer lyset med det samme den får strøm.

Hvordan beregner jeg min besparelse?
Hos nettoled.dk har vi udviklet vores helt eget udregningsskema, som skaber et lettere overblik over dit nuværende og dit nye forbrug. Du kan bruge den helt gratis. og finder den her

Har du spørgsmål til LED pærer, er du meget velkommen til at skrive til os.
mail, chat eller ring på 96606061.
Så vil vores kundeservice sørge for at besvare dine spørgsmål på bedste vis.
Tusind tak og god handel