NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

LED strips - LED bånd

Dette hører vi tit, ”Uhh LED, det skal jeg godt nok ikke have ind i mit hjem”. Vi synes DET er synd folk ikke tager LED lys mere til sig, da kvalitet og pris er blevet meget bedre og nærmer sig den gamle glødepære hvad angår belysning.
Hos Nettoled.dk sælger vi både LED pærer, rør, spot og strips til fornuftige priser. Vi vil gerne informere dig mere om LED strips. Den rette belysning er vigtigt, når det kommer til boligindretning. Belysning er med til at skabe liv og hygge i det rum du træder ind i. Med små og enkelte lyseffekter så som LED strips, kan du få et ellers normalt kedeligt rum til at blive hyggeligt og indbydende. Her er det kun ens fantasi som sætter grænserne. Skal det være grøn, blå, gul, rød, varm hvid belysning eller en som kan lyse i alle mulige farver?
Du kan tilkøbe flere forskellige ekstra ting, som fjernbetjening, sensor eller dæmper.
Se mere her
Der fåes med flere forskellige slags tilbehør.

Behagelig belysning til hver en lejlighed med LED strips

LED lys kan skabe den helt rigtige belysning i den moderne bolig, særligt LED strips formår dette. Nævneværdig er strips, der kan skifte farve ved hjælp af en controller.
Fordelen ved LED lysbånd er, at de er strømbesparende og ligeledes har de en lang holdbarhed. To meget vigtige faktorer at have med i overvejelserne, når du skal investere i den rette belysning til hjemmet.
Leder du efter billige kvalitetsrigtige LED strips? Så er du kommet til det rette sted.
Nettoled.dk forhandler et stort udvalg af billig LED belysning til konkurrencedygtige priser. Vi har mange forskellige LED strips, om du kan bruge til flot belysning i din bolig.
Se udvalget(intern link) og find belysning til skarpe priser. 
Ideer til forskellige løsninger med LED strips: 

BILLEDER kommer snart

Hvilke LED strips skal jeg vælge?

Hos nettoled.dk kan du finde flere forskellige LED strips modeller så som: Varm hvid, hvid, grøn, gul, blå og rød. Når du har valgt hvilken farve du vil have skal du vælge hvor mange smd’er strippen skal have. Her har vi valgt at gøre det let for dig. Vi har to slags: en med 150 smd’er og en med 300 smd’er på dens 5 m længde. Jo flere strippen har, jo højre forbrug, men også mere lys.

Når du nu har fået valgt farve og antal smd’er, er det ved at være tid til at finde ud af, om
den skal være vandtæt eller ikke vandtæt. Den vandtætte model har en silikonefuge hen over sig, så den kan holde til stænk af regn. Vores ikkevandtætte model er helt blottet. For at gøre det helt simplet, har vi hos nettoled.dk, lavet nogle Plug & Play sæt,
som du kan vælge imellem. Disse sæt indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

Hvad kan jeg brug LED strips til?

• Hvis du har et billede på sin væg som du syntes kunne være flot med baggrundslys.
• Hvis man vil pifte sit køkken op, kan du trække en strip under skabene langs soklen, så får du en rigtig flot effekt.
• Du kan også putte den om bag reolen, under sofaen, i bilen, campingvognen eller
endda bag sit fjernsyn.

Igen er det kun ens egen fantasi som begrænser for at pynte sit liv med lys.
Har vi ikke de strips du leder efter, så kontakt os.

Belysning med LED strips

Skulle du være i tvivl, kan du sagtens benytte LED strips som belysningsprodukt. Den kan lyse dit spisebord, sofabord eller en hel væg op. Du kan klippe strippen i flere dele, som kan formes til din helt egen LED strip. Du kan lave en firkant, zig zag eller det, som du nu selv føler kan være smart.

Hvilken serie, Single og RGB skal du vælge?

Når du vælger noget i vores kendte Single serie, kan du desværre ikke benytte sig af tilbehør fra RGB serien. Så du kan desværre ikke blande de to forskellige serier sammen.

Endnu flere muligheder med accessoires til de færdige sæt?

Når du køber et færdigt sammensat LED strip sæt hos Nettoled.dk får du en 5 m lang LED strip og en omformer. Har du nu købt en RGB model, vil du også modtage en IR fjernbetjening med controller.
Ønsker du at dele dine strips i to eller skal den dreje rundt om noget i vandret stilling, er du nødsaget til at skulle købe tilbehør/accessoires til det. Find alt hvad du behøver,
skulle der være et produkt, som du mener vi mangler, er du mere end velkommen til at tage kontakt, så vil vi sørge for at få det hjem, så du
kan få den helt optimale oplevelse af dit LED strip sæt.

Høj kvalitet på LED strips

Hos Nettoled.dk går vi meget op i kvalitet, men det skal også kunne betale
sig. Vi sørger for at presse vores leverandører til at levere produkter i topkvalitet til fordelagtige priser, som vi kan sende videre til dig som kunde hos Nettoled.dk.
Skulle det ske, at dit produkt stopper med at fungere, eller slet ikke virker ved levering, vil vi gøre alt for at finde problemet. Viser det sig, at produktet er defekt, vil vi ikke bare sende dig et nyt produkt, men også et gavekort på produktets værdi. Husk selv at spørge efter Nettoled’s ”dobbelt op” garanti.
Klik for mere info.

Alle strips passer til 12 V?

Alle strips hos Nettoled.dk er lavet i 12 V, så du modtager en omformer sammen med sin strips der er klar til husets 230v kontakter


Har du brug for hjælp til valg af LED strips eller andre spørgsmål omhandlende dit nye LED lys?
Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med din LED belysning.
Tlf. 96606061 eller mail.