NettoLED.dk

BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
×
 x 

Tom kurv
indkøbskurvTom kurv

Wifi Smart Socket med LED Night Light

Tavle Prisgaranti

Array
Sales price kr149.00
Discount
Description
Funktioner:
* Smart WIFI-stik med LED-natbelysning, to-i-en-stik, i den stille nat, kan du tænde natlyset for at skabe en smuk og glad nat. Desuden kan du også indstille timere på din telefon APP til at kontrollere natlyset, understøtter separat kontrol mellem stik og led lys, meget praktisk, right? For at købe en stikket betyder det også et nattelys, en rigtig god handel.
* Når du er træt efter en hel dags arbejde, hvis du ikke vil gå for at tænde / slukke apparaterne, kan du bruge stemmekrav til at styre den. Det kan opnå stemmekontrol, der er kompatibel med Amazon Alexa og til Google Assistant, en super erfaring.
* Vil du gøre dit hjem smartere og smartere? Bare tilslut det smarte stik, download det gratis APP (Smart Life), nem WIFI konfiguration og tilføj APP, og kontroller derefter dine lys og apparater fra din telefon.
* Ingen ønsker at komme til et koldt og mørkt hjem, når du er ude af arbejde for at komme hjem, kan du planlægge fanen / lysene til at tænde, inden du ankommer, et meget tiltrækkende punkt, op til 15 planlægningsopgaver.
* Er du en bønnebænk? Hvis ikke, kan proppen hjælpe dig meget, du kan spore din statussporing inklusive strøm / nuværende spænding og total på din APP, meget økonomisk og effektivt.


Specifikationer:
Arbejdsspænding: AC 100-240V
Arbejdsstrøm: Max 10A
Maksimal effekt: MAX 2200W
LED nat lys effekt: 0,6W
Trådløs standard: 802.11.b / g / n 2.4GHz (ikke support 5.0GHz)
Strømforbrugende: ≤0.3W
Radio Range: 30 meter indendørs
Materiale: Brandsikkert ABS
Telefon System: til Android / iOS
APP: Smart Life
Arbejdstemperatur: -20 ~ 45 ° C (-4 ~ 113 ° F)
Arbejdstemperatur: ≤80%
Plug Standard: EU
Farve: Hvid
Vare Størrelse: 54 * 52 * 52mm
Vægt: 70g


Pakke liste:
1 * EU WIFI Smart Socket
1 * Brugervejledning (engelsk)
Kunder der har købt dette produkt har også kigget på.